1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Hudutsuz Sevda"ya konuk olan Biran Damla Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu

"Hudutsuz Sevda" dizisine bir bölüm konuk oyuncu olan Biran Damla Yılmaz'ın yeni projesi merak konusuydu.

“Hudutsuz Sevda”ya konuk olan Biran Damla Yılmaz’ın yeni adresi belli oldu

Biran Damla Yılmaz 2 sezon “Yasak Elma”da rol aldıktan sonra geçen hafta ilk bölümü ekrana gelen “Hudutsuz Sevda”yla seyirci karşısına çıkmıştı. Dizinin ilk bölümüne konuk olan Yılmaz’a bu sezon hem dizi, hem de sinema filmi teklifi yağdı. Güzel oyuncu Taner Ölmez’li “Hayatla Barış” filminin  ardından gelen dizi teklifleri arasından “Kopuk”ta karar kıldı.

MedYapım’ın “Kopuk” dizisinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturacak.  Hikâyesi Tarlabaşı‘nda geçen diziyi Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana yazıyor. Dizinin erkek oyuncusu için Kaan Yıldırım imza aşamasında… Eğer yeni bir değişiklik olmazsa Biran Damla Yılmaz, Kaan Yıldırım’la partner olacak. Dizinin diğer kadın başrolü için arayış sürüyor. Daha önce diziyle görüşen Özge Gürel’in projede olmayacağı öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Burcu Altın “Yargı” dizisine konuk oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir