1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Birce Akalay ve Mert Fırat’lı Bir Derdim Var’a ünlü konuk oyuncu

Ünlü oyuncular Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturan “Bir Derdim Var” dizisi her hafta çok sarsıcı gençlik hikâyelerine yer veriyor.

Birce Akalay ve Mert Fırat’lı Bir Derdim Var’a ünlü konuk oyuncu

“Bir Derdim Var” dizisi çok konuşulan konusu ve güçlü oyunculuklarıyla dikkat çekiyor. Kanal D’nin AyNA Yapım imzalı dizinin yeni bölümü bu akşam seyirciyle buluşuyor. Burak Müjdeci’nin yönettiği dizinin yeni bölümüne ödüllü oyuncu Beste Bereket konuk oluyor. Başarılı oyuncu ilgiyle izlenen dizide “Zahide” karakterine hayat veriyor.

Psikodrama türündeki dizide bu akşam “Anneler ve bize yaptıkları…” Kaderinin ne olduğunu bilemezsin ama seçimlerini yönetebilirsin” sloganıyla yine çok etkili bir hikâye seyirciye sunulacak. Güçlü bir danışman ekibinin desteğiyle hazırlanan Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrollerinde yer aldığı dizide usta oyuncu Yıldız Kültür de Kuzey’in (Ata Artman) babaannesini hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gani Müjde’den Adile Naşit filmi geliyor, ünlülerin benzerleri aranıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir