1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti İmamoğlu'na taşlı saldırıyı kınadı

Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti Erzurum'daki taşlı saldırının ardından sosyal medya sayfalarından birlik ve beraberlik mesajı paylaştı.

Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti İmamoğlu’na taşlı saldırıyı kınadı

Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti dün Erzurum’da halkla buluşan Ekrem İmamoğlu’nun mitingine yapılan taşlı saldırıya tepki gösterdi. Beren Saat “Taş tutan eller değil, kalp yapan eller olacak geleceğimiz” mesajını yayınladı. Saat’in ardından eşi Kenan Doğulu da anlamlı bir mesaj yayınladı.

Doğulu aynı paylaşımın üzerine “Şimdi birlik zamanı… Umutla bir arada durarak sevgiyi çoğaltarak, adil ve huzurlu bir gelecek istiyoruz hepimiz… Taş atan kalpler değil, kalp yapan eller kalksın gökyüzüne… Barış, hoşgörü ve empatiyle her şey mümkün… Kırıcı ve yıkıcı olmak yerine şefkatle sarılalım birbirimize… Sayın Ekrem İmamoğlu ekibi ve tüm Erzurumlu kardeşlerimize geçmiş olsun, yaralılara acil şifalar ve huzurlu günler diliyorum…” yazdı.
thumbnail
Önerilen Yazı
TRT’nin Onur Buldu’lu “Eski Yeni” dizisine bomba kadro

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir