1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bennu Yıldırımlar ve Tülin Özen "Arak" dizisinde

İlker Kaleli'nin başrol oynayacağı "Arak" dizisinin kadrosuna çok etkili iki oyuncu katıldı.

Bennu Yıldırımlar ve Tülin Özen “Arak” dizisinde

İlker Kaleli‘nin “Kara” rolüyle başrol oynayacağı “Arak” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Ender Mıhlar‘ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizi Gül ve Mustafa Oğuz çiftinin patron olduğu Most Productions imzalı… Show TV‘de seyirciyle buluşacak olan dizinin kadrosuna son olarak “Veda Mektubu” dizisinde seyirciyle buluşan usta oyuncu Bennu Yıldırımlar ile Tülin Özen de dahil oldu.

Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz, Aslı Gönülay ve Simge Ayvazoğlu‘nun yazdığı “Arak” dizisinin mottosu Khaled Hosseini’nin şu sözü:

“Yalnızda bir günah vardır, tek bir günah… O da hırsızlıktır, onun dışındaki bütün günahlar hırsızlığın çeşitlemesidir. Bir insanı öldürdüğün zaman bir yaşamı çalmış olursun. Karısının elinden bir kocayı, çocuklarından bir babayı almış olursun… Yalan söylediğinde birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın birini aldattığın zaman doğruluğu, haklılığı çalmış olursun. Kendine ait olmayan bir şeyi almak bu ister bir can olsun, isterse bir dilim ekmek adiliktir… Çalmaktan daha kötü bir suç yoktur…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Yılmaz Erdoğan’ın oğlunu hangi yakışıklı oyuncu canlandıracak?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir