1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Benim Güzel Ailem" dizisinde üç kuşak bir arada

Fabrika Yapım imzalı TRT 1'in "Benim Güzel Ailem" dizisi seyirciyi Yeşilçam'a götürecek

“Benim Güzel Ailem” dizisinde üç kuşak bir arada

Benim Güzel Ailem yaz ekranının en iddialı dizilerinin başında geliyor. TRT 1’de ekrana gelecek dizinin yayınlanan ilk tanıtımı seyirciye Yeşilçam sıcaklığı yaşattı. Fabrika Yapım’ın imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor.

Baykut Badem’in yazdığı “Benim Güzel Ailem” dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni topluyor. Merakla beklenen dizide Erdal Özyağcılar, Onur Buldu, Seray Gözler, Melis Babadağ, Aycan Koptur, Nergis Kumbasar, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Meltem Pamirtan, Serra Pirinç, Münire Apaydın, Ebrar Karabakan, Emre Akkuş, Toprak Can Adıgüzel, Tolga Ortancıl, Mina Sinenden, Ahmet Hakan Ünal ve Halil İbrahim Kalaycıoğlu yer alıyor.

Üç farklı kuşağı bir araya getiren dizinin en önemli özelliklerinden biri geçmişin değerlerini ve yeninin değişen taleplerini bir araya getirecek olması… Bu yönüyle de günümüz Türk aile yapısına ışık tutan dizi İstanbul’un tarihi semtlerinden birindeki müstakil evlerinde yaşayan Akyol Ailesi’nin renkli hikâyesini ekrana taşıyor.

Evin anne babası Canan ve Rasim ile çocuklarının etrafında gelişen hikayeleri takip edeceğimiz Benim Güzel Ailem izleyiciyi hem güldürecek hem de aile sıcaklığını yansıtacak konularla adeta sarıp sarmalayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Can Yaman’ın annesi acı haberi paylaştı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir