1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Ben Bu Cihana Sığmazam"ın adı değişecek mi?

Oktay Kaynarca "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın dizisini artık kendi şirketinin üzerinden yapacak.

“Ben Bu Cihana Sığmazam”ın adı değişecek mi?

Ben Bu Cihana Sığmazam“ın yeni sezon hikâyesi belli oldu. Dizinin başrol oyuncusu ve yapımcısı Oktay Kaynarca kısa bir Bodrum tatilinin ardından iş başı yaptı. Yaz boyu işten arta kalan zamanda Bodrum’daki evinde kısa tatiller yapmaya devam edeceğini belirten Kaynarca, Güzel Adamlar Medya şirketindeki ortakları Onur Tan ve Seyfi Şahin‘le yollarını ayırmıştı. Ünlü aktörün diziyi artık atv’ye kendi yapım şirketi KYN Yapım Production‘un üzerinden yapacağı öğrenildi. Bu ayrılığın ardından “Ben Bu Cihana Sığmazam“ın adının değişip değişmeyeceği konusu da netlik kazandı.

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin adı değişmeyecek. Mustafa Şevki Doğan‘ın yönettiği dizinin hikâyesi yenilenecek ve ekibe 20’yi aşkın yeni oyuncu katılacak. Pelin Akil ve Pelin Uluksar‘ın da son olarak veda ettiği diziye eski ekipten Ebru Özkan, Burak Çelik, Ali Seçkiner Alıcı, Mina Derman, Batuhan Sezer, Ragıp Savaş ve Burak Altay‘ın devam edeceği dizide 2 yıllık zaman atlaması yaşanacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in reklam filminden ilk kare
Okumaya Devam Et

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir