1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ben Bu Cihana Sığmazam’a veda edecek olan Burak Altay’dan kulis ziyareti

Atv’nin Salı akşamları seyirciyle buluşan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın Habib’i Burak Altay diziye veda etmeye hazırlanıyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam’a veda edecek olan Burak Altay’dan kulis ziyareti

“Ben Bu Cihana Sığmazam”dan ayrılan ayrılana… Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği, Gökhan Horzum’un yazdığı dizinin 72. Bölümde sezonu bitirmesi planlanıyor. Dizinin final mi yoksa yeni sezona mı taşınacağı ise henüz netleşmedi. Bu arada dizideki vedalar da sürüyor. “Ben Bu Cihana Sığmazam”da Habib rolüne hayat veren başarılı oyuncu Burak Altay 66. bölümde ekibe veda ediyor.

Öte yandan Burak Altay ustası Erkan Can’ı “Alevli Günler” oyununun kulisinde ziyaret etti ve beraber paylaştığı fotoğrafın altına “Alevli Günler kulis hatırası… ‘Provadan aklında kalan şeye Tiyatro denir’ dedi” mesajını yazdı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızıl Goncalar’a savcı Evren geliyor… İşte o isim…

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir