1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Behzat Ç.'de Devrim Yakut'un eşine hangi başarılı oyuncu hayat verecek?

Ortaks Yapım imzalı Behzat Ç.'nin ikinci sezon çekimleri mayıs ayında başlayacak.

Behzat Ç.’de Devrim Yakut’un eşine hangi başarılı oyuncu hayat verecek?

“Behzat Ç.” dizisinin yeni serisi “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi”nin 2. sezon çekimlerinin yeni bir değişiklik olmazsa önümüzdeki ay başlaması planlanıyor. blutv’de yayınlanan Ortaks Yapım imzalı dizide yakında “Camdaki Kız” dizisine veda edecek olan Devrim Yakut da rol alacak. Etkili oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Yakut’un dizideki eşine ise çok özel bir isim eşlik edecek.

Aynı zamanda yazdığı kitaplarla da adından söz ettiren değerli oyuncuya Behzat Ç.’de eşi Alper Kut eşlik edecek. Karizmatik oyuncu beynine pıhtı atması nedeniyle yaşadığı sağlık sorunlarını atlattıktan sonra ilk kez setlere dönecek. Alper Kut kendisiyle aynı sağlık sorununu yaşayan Devrim Yakut’la aşkları ve dayanışmalarıyla tiyatro dünyasının örnek çiftleri arasında gösteriliyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
İşte karşınızda Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Azra Kayıkçı’sı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir