1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Bambaşka Biri" dizisinden "Şahane Hayatım"a transfer

FOX’un çarşamba akşamlarına damgasını vuran dizisi Şahane Hayatım güçlü kadrosu ve etkileyici senaryosuyla dikkat çekiyor.

“Bambaşka Biri” dizisinden “Şahane Hayatım”a transfer

Şahane Hayatım’ın etkileyici hikayesinde tansiyon her hafta biraz daha artıyor. Çağrı Bayrak’ın yönettiği, Meriç Acemi’nin ise yazdığı dizinin ekibine usta bir oyuncu katıldı. Son olarak Hande Erçel ve Burak Deniz’li “Bambaşka Biri” dizisinde seyirciyle buluşan usta oyuncu Yaşar Gündem, Şahane Hayatım’a transfer oldu.

Usta tiyatrocu Yaşar Gündem, Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cavadzade, Gökçe Eyüboğlu ve Sumru Yavrucuk’u buluşturan FOX’un “Şahane Hayatım” dizisinde “Bora” karakterine hayat verecek. Avukat olan Bora, Aysel’in (Sumru Yavrucuk) de eski dostu olarak 7. bölümden itibaren seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Gönül Dağı’nın Yasemin’i geri dönüyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir