1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ayça Bingöl'lü "Kirli Sepeti"ne 4 bomba isim

Medyapım'ın FOX için çekeceği "Kirli Sepeti" dizisinin ağustos ayında sete çıkması planlanıyor.

Ayça Bingöl’lü “Kirli Sepeti”ne 4 bomba isim

“Kirli Sepeti” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Medyapım‘ın FOX‘a hazırladığı dizide lüks bir sitede Meryem adlı temizlikçi bir kadının intiharı ve ardından yaşanan sır dolu olaylar ele alınacak. Ayça Bingöl sitede temizlik yapan Songül rolüne hayat verirken, Serkay Tütüncü intiharı araştıran gazeteci Kahraman’ı canlandıracak. Songül’ün kızı İlkgül’ü kimin canlandıracağı ise henüz netleşmedi.

Son olarak dizinin kadrosuna flaş isimler katıldı. Bu isimlerin başında Ceren Moray geliyor. Moray, Songül’ün sitede işe aldırdığı temizlikçi “Hayriye”yi canlandıracak.

Uzun süredir ekrana iş yapmak için kendisini heyecanlandıracak proje arayan Cansu Tosun tıpkı Hayriye gibi Songül’le aynı mahallede oturan ve onun sayesinde temizlik işine giren “Medine”yi oynayacak.
“Biz evlerini temizledik, kalplerini değil” sloganıyla çekilecek olan dizide Hayriye’nin çalıştığı evin sahibi Yasemin’e Bestemsu Özdemir hayat verecek.
Merve Girgin‘in kurucu yönetmeni olduğu dizide Ayça Bingöl‘ün çalıştığı evin sahibi Canan rolü için güzelliğiyle yıllara meydan okuyan usta oyuncu Aydan Şener‘le imza aşamasına gelindi.
thumbnail
Önerilen Yazı
TRT’nin Kendi Düşen Ağlamaz dizisine Türkan geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir