1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Kirli Sepeti"nin Songül'ü Ayça Bingöl'e "Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü"

"Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü"nü alan Ayça Bingöl, yaptığı konuşmada "Siz gençler umudumuzsunuz sabah çocuklarıma da bunu söyledim, hepinizden çok umutluyum" dedi.

“Kirli Sepeti”nin Songül’ü Ayça Bingöl’e “Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü”

Ayça Bingöl bu sezon FOX’ta ekrana gelen “Kirli Sepeti” dizisindeki başarılı performansıyla göz dolduruyor. Etkili oyunculuğu kadar, zarafeti ve güzelliğiyle de büyüleyen Bingöl, bu yıl 16.’sı düzenlenen İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Ödülleri‘nde Ayça Bingöl “Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü”nü aldı.

Ayça Bingöl ödülünü alırken salonu dolduran üniversite öğrencilerine “Siz gençler umudumuzsunuz sabah çocuklarıma da bunu söyledim, hepinizden çok umutluyum, Cumhuriyetimizin 100. yılı hepimize kutlu olsun” dedi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül’lü “Safir” dizisine taze kan

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir