1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

atv'nin "Tutsak" dizisinde Şifanur Gül'ün kardeşine kim hayat verecek?

ARC Film imzalı "Tutsak" dizisinin okuma provası bugün yapıldı. Merakla beklenen dizinin yeni bir değişiklik olmazsa perşembe günü sete çıkması bekleniyor.

atv’nin “Tutsak” dizisinde Şifanur Gül’ün kardeşine kim hayat verecek?

“Tutsak” dizisinin hazırlıkları sürüyor. Cem Akyoldaş‘ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi atv‘de seyirciyle buluşacak. Aytaç Şaşmaz, Şifanur Gül, Hayal Köseoğlu, Hilmi Cem İntepe, Ebru Cündübeyoğlu, Sacide Taşaner Sümeyra Koç gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı.

Eda Nur Gülbudak “Tutsak” dizisinde Berna rolüne hayat verecek ve “The Last Empress” adlı Kore dizisinden Rahşan Çiğdem İnan tarafından ülkemize uyarlanan dizide Zeynep (Şifanur Gül) öğretmenin kardeşi olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizinin yeni bir değişiklik olmazsa perşembe günü sete çıkması bekleniyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Eda Ece’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir