1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ata Demirer'den bir ilk... Netflix'e dizi çekecek

Cem Yılmaz'dan sonra ünlü komedyen Ata Demirer de Netflix'e dizi çekmek için kolları sıvadı.

Ata Demirer’den bir ilk… Netflix’e dizi çekecek

Ata Demirer bir ilke imza atıyor ve Netflix‘e dizi çekmeye hazırlanıyor. Son olarak Disney Plus‘ta “Bursa Bülbülü” filmini seyirciyle buluşturan Demirer, geçen günlerde annesi için ev satın aldığı Urla’da arkadaşlarıyla dizinin kutlamasını yaptı. Necati Akpınar ile Yılmaz Erdoğan‘ın ortağı olduğu BKM Film imzalı dizinin adı “Bir İhtimal Daha Var“….

Komedi dizisini ülkemizin en başarılı kalemlerinden Deniz Akçay yazıyor. Geçmişte “Hayat Bilgisi” dizisini de yazan Akçay, uzun zaman sonra komedi projesi yazacak. “Bir İhtimal Daha Var“ın yönetmen koltuğunda Ata Demirer‘in yol arkadaşı Hakan Algül oturacak. Oyuncu seçimleri başlayan dizinin Urla‘da çekilmesi gündemde… Şimdiden merak uyandıran dizi 8 bölümden oluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Genç Itır Esen’den yeni dizi geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir