1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Uğur Yücel, Derya Alabora ve Ahsen Eroğlu “Asya” dizisinden ayrıldı

Charles Dickens’in “Little Dorrit” kitabından uyarlanan “Asya” dizisinin çekim takvimi uzayınca başrol oyuncuları projeden ayrıldı.

Uğur Yücel, Derya Alabora ve Ahsen Eroğlu “Asya” dizisinden ayrıldı

Sun Global Medya’nın imza atacağı Asya” dizisinin hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu. Ahsen Eroğlu’nun başrol oynayacağı diziye son olarak Uğur Yücel ile Derya Alabora dahil olmuştu. Uğur Yücel’in Asya’nın babası Hüsrev karakterini, Derya Alabora’nın da Hüsrev’in aşkı Nadide’yi canlandırmak üzere görüşmeleri eden projede flaş bir gelişme oldu.

Oyuncu kadrosu son gelen haberlere göre değişiyor. Charles Dickens’in “Little Dorrit” kitabından uyarlanan “Asya” dizisinin set takviminin sürekli ertelenmesi sebebi ile başrol oyuncularından Uğur Yücel, Derya Alabora ve Ahsen Eroğlu projeden ayrıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nesrin Cavadzade Gülşen’in şarkılarıyla coştu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir