1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Usta oyuncu çift Uğur Yücel ile Derya Alabora “Asya” dizisinde buluşuyor

Charles Dickens’ın “Little Dorrit” romanından günümüze uyarlanan Asya dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Usta oyuncu çift Uğur Yücel ile Derya Alabora “Asya” dizisinde buluşuyor

Asya dizisi “Bataklıkta açan bir gülün hikâyesi” sloganıyla seyirciyle buluşacak. Charles Dickens’ın “Little Dorrit” romanından günümüze uyarlanan dizinin yapımcılığını Sun Global Medya ve İnter Medya üstleniyor. Dizinin kadrosuna son olarak 2 çok usta isim katılıyor. Ünlü çift Uğur Yücel ile Derya Alabora aynı projede buluşuyor.

Uğur Yücel “Asya” dizisinde Hüsrev karakterini canlandıracak ve Asya’nın babası rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Derya Alabora da dizide Hüsrev’in aşkı Nadide’ye hayat verecek. Dizi için anlaşma noktasına gelinen oyuncular arasında Şehsuvar Aktaş ve Mert Fırat da var. Hem yurt dışına satılacak, hem ülkemizde ana akım bir televizyon kanalında yayınlanacak olan dizi 26 bölümden oluşacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’nın Şefika’sı Hülya Duyar Hande Erçel ve Meryem Uzerli’yi nasıl keşfetti?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir