1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aslıhan Güner'in yeni projesi belli oldu

Aslıhan Güner çok özel bir rolle setlere dönüyor.

Aslıhan Güner’in yeni projesi belli oldu

Aslıhan Güner son olarak Mahsun Kırmızıgül’ün “Prestij Meselesi” filminde Semiha Topaloğlu’na hayat vermiş ve rol için bambaşka bir görüntüye bürünmüştü. Güzel oyuncu yine bir biyografi filminde seyirci karşısına çıkacak. Bu kez çok anlamlı bir role hayat verecek olan Güner, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde hanımın hayatını anlatan “Zübeyde Analar Oğullar” filminde başrol oynayacak. Proje Tasarımı ICNN Yapım’a ait olan filmin yapımcıları Nuri Yıldırım, Zeynep Güngör ve Alper Tosun… Senaryosu İlber Tekinsoy imzası taşıyan filmi Cenk Yaz yönetecek.


Son hazırlıkları bitmek üzere olan proje 13 Mart’ta Bergama’da sete çıkacak. Aslıhan Güner filmde Zübeyde hanımın gençliğini canlandıracak. Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü olan 29 Ekim 2023’te vizyona girmesi planlanan filmde Zübeyde hanımın daha önce hiç izlemediğimiz yönleriyle Mustafa Kemal’in ve Cumhuriyet’in kaderinde ne kadar etkili olduğu anlatılıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yarın Yalı Çapkını’nda bir sürpriz var

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir