1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aslıhan Güner “Yalan” dizisiyle dönüyor

Son olarak Cumhuriyet’imizin 100. Yılına ithafen çekilen Zübeyde filminde başrol oynayan Aslıhan Güner’in yeni dizi projesi merak konusuydu.

Aslıhan Güner “Yalan” dizisiyle dönüyor

Aslıhan Güner rol aldığı güçlü kadın rollerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu son olarak “Zübeyde” filminde ulu önderimiz Atatürk’ün değerli annesine hayat vermenin gurunu yaşamıştı. Güner’in yeni dizi projesi belli oldu. Aslıhan Güner daha önce “Kuzey Yıldızı” dizisinde de beraber çalıştığı Ali ve İnci Gündoğdu’nun patronu olduğu Süreç Film’le el sıkıştı. Ünlü oyuncunun yeni dizisinin kod adı “Yalan”

Hazırlık çalışmaları devam eden dizinin Kanal D’de ekrana gelmesi planlanıyor. Senaryo ve proje tasarımı Murat Boyacıoğlu ve Cem Akyoldaş’a ait olan dizide Aslıhan Güner “Melike” rolüne hayat verecek. Güçlü ve gerçekçi bir kadın hikayesi olan, kamuoyunda yankılar uyandırmış birçok acılı ve çarpıcı gerçek olaydan yola çıkılarak tasarlanan “Yalan”da 20 yıl boyunca hapiste kızı uğruna ayakta kalan Melike tahliye olduğunda büyük bir yalanın ortasına düşmüştür. Ona yapılan tüm haksızlıklar, kötülükler, gücünü iyilikten ve aydınlıktan alan Melike’nin karşısında çözülür.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kan Çiçekleri” Gürcistan’ta rekor üstüne rekor kırıyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir