1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aslı Enver'in rolü bomba bir isme teklif edildi

Aslı Enver'in bebek beklediğinin ortaya çıkması üzerine yeni dizisi Benim Adım Farah'taki rolü için yeni oyuncu arayışı başlamıştı.

Aslı Enver’in rolü bomba bir isme teklif edildi

Aslı Enver Arayış’ın ardından FOX için “Benim Adım Farah” dizisine hazırlanıyordu. Ta ki çok güzel bir haber alana kadar… Bebek beklediği ortaya çıkan oyuncu diziden ayrıldı. BU gelişme üzerine dizi için çok bomba bir isme teklif gitti. Romantik komedi dizilerindeki başarısını “Doğduğun Ev Kaderindir”le dram dizilerinde de gösteren Demet Özdemir’e “Benim Adım Farah” dizisinin başrolü teklif edildi. Özdemir’in hikayeyi çok sevdiği öğrenildi.

Recai Karagöz’ün yöneteceği dizide eğer Demet Özdemir oynamayı kabul ederse oğlu balon hastası olan ve mafyayla işbirliği yapmak zorunda kalan bir anneye hayat verecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Teşkilat’ın yapımcısından Sipahi dizisine taklit göndermesi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir