1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aslı Enver ve eşi Berkin Gökbudak: Bakıcımız yok, Elay'ı kendimiz büyütüyoruz

Aslı Enver anne olduktan sonra ilk kez eşiyle bir galaya katılıp basının sorularını yanıtladı.

Aslı Enver ve eşi Berkin Gökbudak: Bakıcımız yok, Elay’ı kendimiz büyütüyoruz

Aslı Enver ve eşi Berkin Gökbudak beraber Atatürk filminin galasına katıldı. Temmuz ayında kızı Elay’ı kucağına alan Enver “Elay 4 aylık oldu, büyütüyoruz. Uyuyamıyoruz ama çok tatlı… İsyan etmiyoruz, uykusuz kalmak için en iyi sebep diyebilirim” dedi.

Aslı Enver “Eşiniz bebek bakımı konusunda yardımcı oluyor mu?” sorusuna “Hem de ne biçim yardımcı oluyor, sallayarak uyutmalar” cevabını veren oyuncu bakıcı tutmadıklarını da “Bakıcı almadım, biz bakıyoruz. Kendim büyütmek istiyorum. Annelerimiz var, annelerimiz çok destek oluyor. Onlar olmasa biz de muhtemelen yardımcı alırdık” dedi. Ünlü oyuncu setlere ne zaman döneceği konusunda da “Doğru iş doğru zamanda gelecektir. Kızımın bize ihtiyacı var. Daha çok küçük… Bu zamanı onunla geçirmek istiyorum” diye konuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yüzüklerini gösteren Burak Dakak ve Leyla Tanlar çiftinden düğün açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir