1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un oğlu Can Aslantuğ "Kızıl Goncalar" dizisinde

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrolleri paylaştığı "Kızıl Goncalar" dizisi iddialı konusuyla çok tartışılacak.

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un oğlu Can Aslantuğ “Kızıl Goncalar” dizisinde

“Kızıl Goncalar” dizisi geçen cumartesi sete çıktı. Gold Film imzalı dizinin FOX‘ta aralık ayında seyirciyle buluşması planlanıyor. İlk çekilen sahneleri izleyenleri büyüleyen dizinin kadrosuna son olarak Can Aslantuğ katıldı. Annesi Arzum Onan ve babası Mehmet Aslantuğ‘un izinden giden ve oyunculuğu seçen Aslantuğ “Can” rolüne hayat verecek ve doktor Levent’in (Özcan Deniz) kızı Mira’nın (Esma Yılmaz) okul arkadaşı olacak.

Necati Şahin‘in yazdığı, Ömür Atay‘ın ise yönettiği dizide Özgü Namal ve Özcan Deniz‘e Şerif Erol (Suavi), Erkan Avcı (Sadi Hüdayi), Hazal Türesan (Beste), Duygu Sarışın (Hande), Selen Öztürk (Hasna), Sitare Akbaş (Birgül), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Mert Turak (Naim), Tuğrul Tülek (Seçkin), Asiye Dinçsoy (Müyesser), Mina Demirtaş (Zeynep) Esma Yılmaz (Mira), Zehra Kelleci (Feyza), Yakup Turgut (Arif) ve Mısra Tüfek (Esra), Gürhan Elmalıoğlu (İdris) ve Hamdi Alkan (Başhekim) başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yalı Çapkını’na Pelin’in dayısı Şehmuz eşleriyle geliyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir