1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aşka Düşman’ın Bahriye’si Nazan Kesal: Ben aşk kadınıyım, sevgi kadınıyım 

Ülkemizin en değerli oyuncularından Nazan Kesal iz bırakan projeleriyle kendisine hayran bırakıyor. Kesal, bu akşam “Aşka Düşman” dizisinde yine çok ses getirecek bir karakterle seyircisinin karşısına çıkacak.

Aşka Düşman’ın Bahriye’si Nazan Kesal: Ben aşk kadınıyım, sevgi kadınıyım   

Nazan Kesal çok özel bir diziyle bu akşam saat 20.00’de TV8’de seyirciyle buluşacak. “Aşka Düşman” dizisi Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un imzasını taşıyan, ruha ve kalbe dokunan güçlü hikâyesiyle dönüştürücü bir etkiye sahip… Mesude Erarslan’ın yönettiği AcunMedya imzalı dizi “hükümet” gibi bir kadın olan Bahriye’nin ve 3 kızının çarpıcı hikâyesini konu alıyor. Dizinin Bahriye’si Nazan Kesal, Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına konuştu.

Her sezon olduğu gibi bu yıl da ekranda yayında olan onlarca diziden teklif alan Kesal neden Aşka Düşman’ı seçtiğini şu sözlerle anlattı:

“Oyunculuk mesleğimi yaparken kadını tek başına da dayakta durabilen, gerçekten cesur bir varlık olarak kodladığım için diziler üzerinde de topluma bunu yaymak istiyorum. ‘Aşka Düşman’ tam da böyle bir proje… Eylem Canpolat bu coğrafyada erkek eliyle yok sayılan, yok edilmek istenen, şiddete maruz kalmış bir kadın üzerinden aslında hepimizi anlatıyor… Mesude Eraslan yönetmenimiz, oyuncu takımımız çok iyi… Cem, Buse, Esra, Bihter ve Merve’nin katkıları inanılmaz… Sete kadın sinerjisi hakim… Kadın dostu, kadının dünyasını anlayan, anlamayanlara da dizi eliyle anlatmayı isteyen yapımcılarımız var; Esat Yontunç ve Yılmaz Uzun’un adlarını anmak istiyorum… Böyle bir hikayeyi, böyle bir zaman diliminde ekran karşısına getirmeyi tercih etmek bence çok büyük cesaret… Bize bu cesareti verdiği için TV8 yöneticilerine de çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Dizide hayat verdiği Bahriye’nin kadını yok sayan ve onu köleleştiren zihniyete düşman olduğunun altını çizen Nazan Kesal, “Aşka Düşman”ın hikâyesinin ilgi çekeceğini ifade etti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ben Nazan olarak aşk kadınıyım, sevgi kadınıyım. Aşk kadına çok yakışan bir duygu… Dolayısıyla insanı insan yapan temel duygulardan biri… Bu kadına ne olmuş da insanı insan yapan bu duyguya kapı duvar olmuş, sırtını dönmüş? Ne olmuş? Geleneklerle yönetilen, az gelişmiş toplumlarda aşk kadına yasak… Bu yüzden de ilgi çekeceğini düşündüğüm bir hikaye ve ben her evde bir Bahriye’nin olduğunu biliyorum…”

thumbnail
Önerilen Yazı
Ece Uslu’dan ekrana şahane dönüş, sevilen diziye konuk oluyor

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir