1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Aşk Filmi”nin ardından “Arap Kadri ve Tarzan” filminin vizyon tarihi de ertelendi

Sinema salonlarında peş peşe yeni filmler seyirciyle buluşurken Aşk Filmi’nin ardından“Arap Kadri ve Tarzan” da son anda vizyon tarihini erteledi.

“Aşk Filmi”nin ardından “Arap Kadri ve Tarzan” filminin vizyon tarihi de ertelendi

70 ve 80’li yıllarda Fırt Dergisi’nde yayınlananArap Kadri ve Tarzan” karikatürlerinin sinemaya uyarlandığı “Arap Kadri ve Tarzan” filminin 15 Aralık’ta vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak son gelen haberlere göre yapımcılar salon sayısı konusunda dağıtımcıyla anlaşılamadıkları için filmin vizyon tarihini erteledi. Önceki hafta İlhan Şen ile Cemre Baysel‘i buluşturan “Aşk Filmi” de sinema salon sahipleri “Ölümlü Dünya”ya daha çok salon verince, az sayıda salonda gösterime çıkmayı kabul etmemiş ve gösterim tarihlerini başka bir haftaya alma kararı vermişti. Bu akşam galası yapılacak olan Arap Kadri ve Tarzan”ın yeni vizyon tarihi açıklanacak.

Tekin Aral’ın yazdığı, Latif Demirci’nin çizgileriyle hayat verdiği “Arap Kadri ve Tarzan”ın filminde  Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı, Yalçın Hafızoğlu, Melis İşiten, Birgül Ulusoy, Taner Turan, Cem Zeynel Kılıç, Hira Koyuncuoğlu, Eda Özel, Yaşar Karakulak, Neslihan Yeldan ve Sinan Bengier başlıca rolleri paylaşıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kan Çiçekleri’nin yapımcısından yeni dizi “Rüzgârlı Tepe”

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir