1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Arka Sokaklar'ın efsane oyuncusu Uğur Pektaş "Ömer Muhtar" rolüyle setlere döndü

Arka Sokaklar'ın efsane oyuncusu Uğur Pektaş yıllar sonra setlere döndü.

Arka Sokaklar’ın efsane oyuncusu Uğur Pektaş “Ömer Muhtar” rolüyle setlere döndü

‘Arka Sokaklar’ dizisinin Murat komiseri Uğur Pektaş, uzun süre sonra TRT Dijital’in “Teşkilat-ı Mahsusa Trablus” projesinde “Ömer Muhtar” rolüne hayat verdi. Şafak Bal ve Oğuz Öztürk’ün yönetmenliğini yaptığı dizide 1918’li yıllar anlatılıyor. Dizide Mert Carim “Yakup Cemil”, Kenan Çoban “Ahmet Şenusi”, Ali Ersan Duru “Kuşçubaşı Eşref”, Asir Gündoğdu “Hasan Çavuş”, Baran Akbulut “Enver Paşa”, Hüseyin Baylan “Şeyh Zekeriya”, Emre Törün “Albay Neşet”, Öykü Çelik “Leyla” rollerine hayat veriyor.

Kurgu yönetmenliğini sektörün başarılı ismi Engin Öztürk’ün yaptığı dizide Baki Çiftçi “Mustafa Kemal”i, Sera Tokdemir “Matmazel Chloe”yi, Münircan Cindoruk “Fethi”yi, Mehmet Emin Kadıhan “Süleyman Askeri”yi, Ersin Olgaç “Yüzbaşı Sabri”yi, Oben Onur “Nuri”yi, Sefa Zengin “Şeyh Danyal”ı, Abdül Süsler “Yüzbaşı Giovanni”yi, Şahverdi Ali Eren “Şeyh Asıf”ı, Kamil Güler “Faravelli”yi, Soner Türker “Montero”yu ve Selahattin Bel “Aubry”yi oynuyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Cem Karaca filmi için hangi bomba isimle görüşülüyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir