1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Arka Sokaklar’ın kostüm kamyonu ortadan kayboldu, set iptal edildi

Fenomen polisiye dizi “Arka Sokaklar”ın dünkü çekimi diziyle ilgili kostüm ve silahların olduğu kamyon kaybolunca yarına ertelendi.

Arka Sokaklar’ın kostüm kamyonu ortadan kayboldu, set iptal edildi

“Arka Sokaklar” dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. 665. bölümde yine heyecanın hız kesmediği dizinin setinde ilginç bir olay yaşandı. “Arka Sokaklar”ın ikinci ekibinin kostüm kamyonu ortadan kayboldu. Aynı zamanda kamyonun da sahibi olan sürücü çekime gelmedi. Kendisine de hiçbir şekilde ulaşılamadı.

D Media imzalı dizinin çekiminde kullanılan kıyafetler, silahlar ve çelik yelekler de kamyonla beraber gidince oyuncular sete çıkamadı. Dün yapılması planlanan çekim kostüm ve gerekli aksesuvarlar yeniden alınıp yarına ertelendi. Konuyla ilgili tutanak tutuldu ve yasal işlem başlatıldı.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Hayatla Barış” filminin yıldızı Taner Ölmez ellerindeki nasırları gösterdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir