1. Anasayfa
  2. Dizi

Arka Sokaklar’a dönmesi beklenen Şevket Çoruh’un yeni dizisi belli oldu

Çok sayıda teklif alan ve sevenlerinin Arka Sokaklar’a dönmesi beklediği ünlü aktör Şevket Çoruh’un hangi diziyi seçeceği merak konusuydu.

Arka Sokaklar’a dönmesi beklenen Şevket Çoruh’un yeni dizisi belli oldu

Şevket Çoruh’un bu sezon 16 yıl boyunca kamera karşısına geçtiği “Arka Sokaklar” dizisine dönüp dönmeyeceği ya da hangi diziyi seçeceği merak konusuydu. D Media, MedYapım ve Most Yapım başta olmak üzere ülkemizin önde gelen şirketlerinden teklif alan Çoruh, sonunda kararını verdi ve Fatih Aksoy’un patronu olduğu MedYapım’la anlaştı.

Şevket Çoruh FOX için çekilecek olan ilk adı “Küçük Anne” olan “Korkma Ben Yanındayım” dizisiyle el sıkıştı. Başarılı aktör Fikret Reyhan’ın yöneteceği, Erkan Birgören’in yazdığı dizide “Nihat” rolüne hayat verecek ve İnci’nin (Gökçe Güneş Doğruöz)  babası olarak seyirci karşısına çıkacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Reytinglerde “Aile”yi geçip birinci olan Yabani’ye bomba isim

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir