1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti'ne dişli rakip; Arka Sokaklar dönüyor

Resmi açıklama geldi. Fenomen dizi "Arka Sokaklar" eylülde 18. sezonu ve 639. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak.

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’ne dişli rakip; Arka Sokaklar dönüyor

Arka Sokaklar dizisi yeniden ekrana dönüyor. Diziyle ilgili resmi açıklama bugün yapıldı. Geçen sezon başında yapımcı Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle yayınına ara verilen fenomen dizinin yapımcılığını Kanal D devralmış ve iç yapımlara imza atan D Media eski ekibi bir araya toplamak için harekete geçmişti. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’yla el sıkışan yapım şirketi oyuncularla 42 bölümlük anlaşma imzaladı.

Dizinin başrol kadrosuna Mustafa Üstündağ, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı ve Sinem Reyhan Kıroğlu da katıldı. Üstündağ “Sado”, Hasan Denizyaran “Komiser Kadir”, Cansu Fırıncı “Komiser Ünal”, Sinem Reyhan Kıroğlu ise “Komiser Yardımcısı Birce” rollerine hayat verecek.

Orhan Oğuz’un yönettiği, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı dizi cuma akşamları “Yalı Çapkını”, “Kızılcık Şerbeti” ve “Ateş Kuşları”nın reyting rekabetine ortak olacak. Dizide başlıca rolleri Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Metin Çoban, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli, Mustafa Efe Günay paylaşacak. Fenomen dizi eylülde 18. sezonu ve 639. bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. Çekimler bu hafta başlayacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Yaz Şarkısı’nın Aslı’ı Zehra Yılmaz’a yakın arkadaşlarından sürpriz kutlama

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir