1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Arka Sokaklar dizisinde flaş ayrılık

Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda eski kadrosuyla kendi günü ve saatinde Kanal D ekranında seyirciyle buluşacak.

Arka Sokaklar dizisinde flaş ayrılık

“Arka Sokaklar” dizisi geçen yıl yapımcısı Türker İnanoğlu‘nun sağlık sorunları nedeniyle 638. bölümde yayınına ara vermiş ancak bu süre uzamıştı. 17 sezon boyunca cuma akşamları seyirciyi ekran başına toplayan polisiye dizinin haklarını Kanal D‘nin iç yapımlar ekibinin yönettiği D Media devralmıştı. Duayen yapımcı Türker İnanoğlu‘nun haklarını bedelsiz olarak devrettiği diziyi yine usta yönetmen Orhan Oğuz yönetecek ve Ozan Yurdakul da yazacak. Dizinin eski kadrosundan Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu‘nun devam edeceği dizide bir ayrılık yaşandı.

Selin komisere hayat veren Oya Okar ana kadrosunda yer aldığı diziden ayrıldı. Yeni sezonda 639. bölümüyle seyirciyle buluşmaya devam edecek olan dizinin çekimlerine ağustos ayında başlanması planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Oktay Kaynarca’yla yollarını ayıran Onur Tan’dan yeni proje… Hangi oyuncuyla el sıkıştı?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir