1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aras Bulut İynemli’nin “Deha” dizisindeki partneri için flaş bir ismin adı geçiyor

Umut Aral’ın yönetmen koltuğuna oturacağı Show TV’nin “Deha” dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Aras Bulut İynemli’nin “Deha” dizisindeki partneri için flaş bir ismin adı geçiyor

“Deha” dizisi Show TV’nin merakla beklenen yeni projelerinin başında geliyor. Aras Bulut İynemli’nin son olarak kostüm provalarına da katıldığı diziyi uluslararası projelerde de görev alan başarılı yönetmen Umut Aral yönetecek. Damla Serim’in yazdığı, bazı sahneleri Kıbrıs’ta çekilecek olan dizide Devran adlı bir matematik dehasının  etkileyici hikâyesi beyazcama taşınacak. Dizinin Devran’ı Aras Bulut İynemli’nin partneri Esme rolü için adı geçen isimlerin başında Devrim Özkan geliyor.

Ay Yapım imzalı Ne Gemiler Yaktım dizisinin final haberi dün gelen Devrim Özkan’ın henüz “Deha”yla ilgili görüşmelere yeni başlayacağı öğrenildi. Ay Yapım’la 4 yıllık sözleşmesi olan Özkan’ın görüşmelerinin nasıl ilerleyeceği merak konusu…

Öte yandan Deha’da Devran’daki matematik zekasını keşfeden ve onu yetiştiren babası İskender rolü için adı geçen Erdal Beşikçioğlu’nun CHP’den gelen teklifi kabul edip Etimesgut Belediye Başkanı adayı olmasının ardından karakter için son dizisi Yıldızlar Bana Uzak yeni biten Gürkan Uygun başta olmak üzere değerli isimlerle görüşüldüğü öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Halit Ergenç ile Funda Eryiğit’in “Adsız Aşıklar” dizisine flaş oyuncu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir