1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Arap Kadri ve Tarzan” filminden ilk teaser yayınlandı

70 ve 80'li yıllarda Fırt dergisinde yayınlanan karakterlerden yola çıkılarak çekilen “Arap Kadri ve Tarzan" filminin ilk tanıtımı seyirciyle buluştu.

“Arap Kadri ve Tarzan” filminden ilk teaser yayınlandı

“Arap Kadri ve Tarzan” filmi 15 Aralık tarihinde vizyona girecek. Filmin çizgi film tadında başlayan ilk teaser’ı seyircileri heyecanlandırdı. Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı’nın başrolünü oynadığı filmin yapımcılığını PH7, DMC ve Netd üstlendi.

Senaryosunu Volkan Öge ve Ömer Fikret Şen‘in kaleme aldığı, Retropro’nun uygulayıcı yapımcısı olduğu filmi Altın Portakal Ödüllü yönetmen Emre Kavuk‘un yönetti. “Arap Kadri ve Tarzan” filminde, Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı’ya Yalçın Hafızoğlu, Melis İşiten, Birgül Ulusoy, Taner Turan, Cem Zeynel Kılıç, Hira Koyuncuoğlu ve Neslihan Yeldan eşlik etti.

thumbnail
Önerilen Yazı
Feyyaz Şerifoğlu “Ağlayan Gelin”de, partneri için kiminle görüşülüyor?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir