1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Arak” dizisinin yayın günü perşembe

İlker Kaleli ile Öykü Karayel’i buluşturan Most Production imzalı dizi Arak dizisi Perşembe akşamları seyirciyle buluşacak.

“Arak” dizisinin yayın günü perşembe

Yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği “Arak” dizisi merakla bekleniyor. İlker Kaleli’nin Kara karakterine hayat verdiği dizi heyecanlaı hikâyesiyle Perşembe akşamları seyirciyi ekran başına toplayacak. Hırsızlıkla hem kendini hem de yaşadığı mahalleyi geçindiren Kara’nın (İlker Kaleli) ailesinin hayatını karartanların peşine düşmesini ve bu sırada yolunun beklenmedik bir şekilde kesiştiği Zeynep ile (Öykü Karayel) başına gelenleri ekrana taşıyacak.

Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın yazdığı dizinin önce 14 Aralık Perşembe yayınlanması planlanıyordu ancak son gelen haber Fenerbahçe’nin maçı nedeniyle dizinin 21 Aralık’a alınabileceği yönünde…Yayın günü bu akşam açıklanacak olan dizide İlker Kaleli, Öykü Karayel’e Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, İlker Kızmaz, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar eşlik edecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kırmızı çoraplı damat… Alina Boz ile Umut Evirgen’in nikahından ilk kareler

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir