1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Alparslan Büyük Selçuklu"nun oyuncusu Selahaddin Eyyubi dizisinde

TRT 1'in 2 sezon boyunca izlenme rekoru kıran "Alparslan Büyük Selçuklu" dizisinin son 2 bölümü yakında seyirciyle buluşacak.

“Alparslan Büyük Selçuklu”nun oyuncusu Selahaddin Eyyubi dizisinde

“Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin 60. bölümü 30 Ekim Pazar günü yayınlanacak. 6 Kasım’da ise final yapacak olan dizinin ardından “Kudüs Fatihi” lakaplı “Selahaddin Eyyubi” dizisi yayınlanacak. Akli Film ile Ansari Shah Film‘in ortaklığında çekilen ve Sedat İnci tarafından yönetilen Türk ve Pakistan ortak yapımı dizide Uğur Güneş başrolü canlandıracak. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizinin kadrosuna “Alparslan Büyük Selçuklu”un Çağrı beyi Erdinç Gülener katıldı.

Erdinç Gülener merakla beklenen dizide Ömer Mella karakterine hayat verecek. Gülener, Kudüs’ü 88 yıl süren Hristiyan egemenliğinden kurtarıp Müslüman dünyasına katan Selahaddin Eyyubi‘nin akıl hocası olan bilge bir role hayat verecek. Pazar günü afiş çekimi yapılacak olan dizinin 3 sezon sürmesi planlanıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Kızılcık Şerbeti”nin 3 yıldızı Youtube Festivali’nde

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir