1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alp Navruz ve Sinem Ünsal’lı Senden Önce’nin Sahra’sı kim oldu?

Alp Navruz ve Sinem Ünsal’dan sonra Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Senden Önce’nin diğer kadın başrol oyuncusu da belli oldu.

Alp Navruz ve Sinem Ünsal’lı Senden Önce’nin Sahra’sı kim oldu?

Senden Önce’nin oyuncuları tek tek belli oluyor. Till Death projesinden uyarlanan D Media imzalı dizi için önce Alp Navruz’la, daha sonra Sinem Ünsal’la el sıkışılmıştı. Hakan ve Merve rollerinin netleşmesinin ardından bir flaş isimle daha anlaşıldı. Filmin başrol karakterlerinden Sahra’ya hayat verecek olan isim de netleşti.

Başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya Senden Önce’yle anlaştı. Şahinkaya, Feride Kaytan’ın yöneteceği, Başak Angigün’ün yazdığı dizide eşinin kendisinden uzaklaşmasından bunalan iş insanı Hakan, Uludağ’a gittiği iş gezisi sırasında hayatını alt üst edecek çok özel ve çarpıcı bir kadınla tanışır ve hayatı sonsuza dek değişir.

thumbnail
Önerilen Yazı
‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filminin ilk afişi yayınlandı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir