1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alp Navruz: Kendime gelmem uzun süre aldı

Alp Navruz'un Yürek Çıkmazı dizisindeki performansı büyük beğeni topladı.

Alp Navruz: Kendime gelmem uzun süre aldı

Yürek Çıkmazı’nın başrol oyuncularından Alp Navruz, ilk bölümde gösterdiği oyunculuk performansıyla büyük beğeni topladı. Sosyal medyada gündemden düşmeyen oyuncu özellikle annesinin cenaze sahnesinde gösterdiği performans ile izleyiciden tam not aldı.

Oyunculuk eğitimlerine uzun süre mesai harcadığından çekimlerde zorlanmadığını belirten Navruz; “Fakat sahne çok ağır bir sahneydi, duygu olarak sonrasında kendime gelmem uzun süre aldı. Sahnenin beğenilmesi benim açımdan mutluluk verici” dedi.

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı projede; Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor. Serdar Gözelekli’nin yönetmen koltuğuna oturduğu diziyi Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar yazıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ab-ı Hayat dizisinden büyük ustaya teklif  

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir