1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Alina Boz ile Umut Evirgen çiftinin düğün yemekleri Somer Şef'ten

Beraberlikleri magazin gündemine bomba gibi düşen Alina Boz ile Umut Evirgen çifti 2 Aralık Cumartesi günü 5 aylık ilişkilerini nikah masasına taşıyor.

Alina Boz ile Umut Evirgen çiftinin düğün yemekleri Somer Şef’ten

Alina Boz ile Umut Evirgen’in geçen yaz başlayan sürpriz beraberliği cumartesi günü nikah masasına taşınacak. Nikaha ait detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Gelen haberlere göre nikah aile arasında kıyılacak. 90 kişilik düğün sonrası Umut Evirgen’in mekanında after parti yapılacak. Gelinlik ve yüzüğü Paris‘ten alan çiftin düğün yemeklerini de özel bir isim yapacak. Somer Sivrioğlu aynı zamanda ortağı olan Umut Evirgen‘e jest yapacak ve düğüne özel bir menü hazırlayacak.

Henüz nikah şahitlerine karar vermeyen çift Paris tatilinden döndükten sonra bir organizasyon şirketiyle anlaştı ve davetli listesini belirledi. Sade bir davetiye hazırlatan çiftin şahitlerini arkadaşları arasından seçeceği öğrenildi.  Umut Evirgen’in babası iş insanı Kemal Evirgen ile annesi Ahu Evirgen‘in müstakbel gelinleri Alina Boz’u çok sevdiği ve bir an önce evlenmelerini istediği de konuşuluyor. Alina Boz’un evlendikten sonra setlere dönüp dönmeyeceği de merak konusu olmuştu.

Daha önce yarım bıraktığı üniversite eğitimini tamamlamaya çalışan ünlü oyuncunun hoşuna giden bir dizi ya da filmde oynamayı çok istediği, Umut Evirgen’in de müstakbel eşine destek verdiği öğrenildi.

thumbnail
Önerilen Yazı
Furkan Andıç dünyaca ünlü İtalyan fotoğrafçıya poz verdi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir