1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ali Sunal ile Doğa Rutkay stüdyoya girdi

Ali Sunal ile Doğa Rutkay "Güldür Güldür Show"un yaratıcı ekibi tarafından kaleme alınan "Hava Muhalefeti" filmi için stüdyoya girdi.

Ali Sunal ile Doğa Rutkay stüdyoya girdi

Ali Sunal ile Doğa Rutkay başrollerini paylaştığı “Hava Muhalefeti” filmi cuma günü seyirciyle buluşacak. BKM imzalı komedi filminin başrol oyuncuları Ali Sunal ile Doğa Rutkay stüdyoya girdi ve Reyman Eray’a ait, Asu Maralman’ın unutulmaz yorumuyla 70’li yıllara damgasını vuran, “Sevmedim Hayatı” şarkısını yeniden seslendirdi. Aranjesini Ramiz Bayraktar ve Göktuğ Şenkal’ın yağtığı şarkının klibinin yönetmenliğini Ramiz Bayraktar, görüntü yönetmenliğini ise Yiğitcan Dağılgan ve Eyüp Öztürk üstlendi.

Murat Kepez’in yönettiği Murat Kepez, Eray Akyamaner, Uğur Güvercin ve Ayberk Sak’ın yazdığı Hava Muhalefeti filminde Ege Kökenli, Burak Hakkı, Kerem Atabeyoğlu, Ali Yoğurtçuoğlu, Kemal Uçar, Bülent Seyran, Ünal Yeter, Kadir Polatçı, Mekin Sezer, Mazlum Çimen, Aziz Aslan, Serkan Atar gibi değerli isimler rol alıyor. Filmde milletvekili adayı Cemil Yıldırım, sevgilisi Gözde ile birlikte hafta sonu kaçamağı yapmak için Bodrum uçağındaki yerlerini almışlardır. Küçük bir kaçamak diye başlayan hafta sonu tatili çok eğlenceli bir yolculuğa dönüşecektir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Seren Serengil’den şaşırtan ayrılık açıklaması

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir