1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

atv'nin "Aldatmak" dizisine bir flaş transfer daha

"Aldatmak" dizisi atv'nin önümüzdeki sezon da devam edecek dizilerinin başında geliyor.

atv’nin “Aldatmak” dizisine bir flaş transfer daha

“Aldatmak” dizisi Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu ve Cem Bender’ gibi usta isimlerin buluştuğu güçlü kadrosuyla perşembe akşamlarına damga vuruyor. Feyza Sevil Güngör, Caner Şahin, Aras Aydın, Yusuf Çim ve Selin Kahraman gibi genç kuşağın öne çıkan yıldızlarını da bir araya getiren dizinin kadrosuna Nursel Köse dahil olmuştu. Şimdi ekibe çok yakışıklı ve çok yetenekli bir oyuncu daha katılıyor.

atv’nin TIMS&B Productions imzalı dizisine Tarık Ündüz dahil oluyor. Son olarak “Kasaba Doktoru” dizisindeki oyunculuğuyla beğeni toplayan Ündüz, “Aldatmak”ta 30. bölümden itibaren Selçuk rolüne hayat verecek ve Tolga’nın (Caner Şahin) okul arkadaşı rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Tarık Ündüz Türk tiyatrosuna adını altın harflerle yazdırmış efsane aktör Gazanfer Özcan’ın da torunu… Ündüz geçen aylarda da Hülya Avşar’ın çok ses getiren “Yapma Aşkım” klibinin yakışıklı jönü olarak kamera karşısına geçmiş, Hülya Avşar’dan tam not almıştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kanal D İç Yapımlar’ın ilk TV filmi “Bekle Beni Sevgilim”in afişi görücüye çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir