1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Bihter filminin Nihat ve Bülent'i kim oldu?

Bihter filminin çekimlerinin 21 Mart'ta başlaması planlanıyor.

Bihter filminin Nihat ve Bülent’i kim oldu?
Bihter filminin çekimleri ay sonunda başlayacak. Taff Pictures imzalı filmde Farah Zeynep Abdullah (Bihter), Boran Kuzum (Behlül), Osman Sonant (Adnan bey), Hande Ataizi (Firdevs), Ebru Özkan (Matmazel), Helin Kandemir (Nihal), Nezaket Erden (Peyker) ve Lorin Menhart (Beşir) rol alacak.
1900’lü yıllarda geçen filmi Caner Alper ve Mehmet Binay yönetecek. Filmde evin küçük oğlu “Bülent” rolünü Mert İnce canlandıracak. Kuzgun dizisiyle oyunculuğa başlayan İnce, Farah Zeynep Abdullah’lı “Bergen” filminde de rol almıştı.
Merve Göntem’in Halit Ziya Uşaklıgil’e ait “Aşk-ı Memnu” eserinden yola çıkarak yazdığı filmde “Nihat” rolünü de Mertcan Tekin canlandıracak. Şimdiden merak konusu olan film, Netflix’te yayınlanacak.

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir