1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aldatmak dizi setinde aşk krizi

Vahide Perçin'li "Aldatmak" dizi setinde Feyza Sevil Güngör ile Caner Şahin arasında başlayıp biten aşk ekipte gerginliğe neden oldu.

“Aldatmak” dizi setinde aşk krizi

Aldatmak” dizisinin ikinci sezon çekimlerinin ağustos sonu başlaması planlanıyor. Tims&B‘nin atv için çektiği dizinin oyuncularından Feyza Sevil Güngör ile Caner Şahin‘in sette başlayan aşkı sezon finali öncesi bitti. Dizi ekibinden sızan bilgilere göre birbirlerini takipten çıkıp beraber mutlu günlerinde çektirdikleri fotoğrafları da silen ikiliden Caner Şahin’in kıskançlık krizine girip sette Feyza Sevil Güngör‘e samimi davranan bir set çalışanıyla kavga ettiği öne sürüldü.

Geçmişte TRT 1’de yayınlanan “Dünya Hali” dizi setinde de benzer bir gerginlik yaşayan Caner Şahin‘in Vahide Perçin‘li “Aldatmak” dizisinin yeni sezonunda yer alıp almayacağı ise merak konusu…

thumbnail
Önerilen Yazı
Uğur Güneş’ten yeni sinema filmi: Gün Batımına Birkaç Gün Kala

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir