1. Anasayfa
  2. Dizi

Akın Akınözü’nün yeni partneri kim oldu?

O3 Medya’nın Akın Akınözü’nün başrolünü oynayacağı yeni dizisi “Aile Albümü”nün hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 

Akın Akınözü’nün yeni partneri kim oldu?

Akın Akınözü geçen aylarda Saner Ayar’ın patronu olduğu O3 Medya’yla el sıkışmıştı. Yakışıklı oyuncunun şirketin yeni dizilerinden “Aile Albümü”nde başrol oynayacağı öğrenilmişti. Unutulmaz dizilerin başarılı yönetmeni Zeynep Günay’ın yöneteceği projede Akınözü’nün “Kılıç” karakterine hayat vereceği de ortaya çıkmıştı. Henüz kanalı netleşmeyen dizide ünlü oyuncunun partneri için de anlaşma aşamasında gelindi.

Son olarak Netflix’te seyirciyle buluşacak olan “Kübra” dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri olan Aslıhan Malbora bu sezon birçok dizi ve filmle görüştükten sonra “Aile Albümü”yle prensipte anlaştı. Güçlü bir aşk hikâyesinin etrafında yaşanan olayların etkili bir dille ekrana aktarılacağı dizinin senaryosu konusunda titiz bir çalışma yürütüyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bakanlık uyardı, “Sakla Beni” dizisindeki tepki çeken sahne için acil önlem alındı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir