1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Akın Akınözü’nün “Aile Albümü” dizisindeki annesi rolüne flaş isim

Atv’de ekrana gelecek olan Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’yı buluşturacak Aile Albümü dizisinin provaları devam ediyor.

Akın Akınözü’nün “Aile Albümü” dizisindeki annesi rolüne flaş isim

Akın Akınözü kariyerinin dönüm noktası olan “Hercai” dizisini çektiği atv’ye şimdi de 03 Medya imzalı “Aile Albümü”nü çekecek. Güçlü bir karakter olan Kılıç Tütüncü’ye hayat verecek olan Akın Akınözü’nün kız kardeşi Zuhal Tütüncü’yü Sena Arat oynayacak. Ülkemizin en iyi yönetmenlerinden Zeynep Günay’ın genel yönetmenliğini, Aydın Bulut’un ise yönetmenliğini yapacağı dizide Kılıç’ın annesi Semiha’yı canlandıracak oyuncu da belli oldu.

Çekimleri ay sonuna ertelenen dizinin kadrosuna bugün vizyona giren “Lohusa” filmindeki etkili oyunculuğuyla kendisine hayran bırakan Feri Baycu Güler katıldı. Güler’in oynayacağı Semiha Tütüncü ile Deniz’in (Aslıhan Malbora) annesi Nurten Ataman (Tilbe Saran) iki arkadaştır. Oğlu Kılıç, Semiha’nın göz bebeğidir.

thumbnail
Önerilen Yazı
Bülent Polat kızı Doğa’yla “Afacanlar Kampta”  filminin galasında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir