1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
Trendlerdeki Yazı

Bülent Polat kızı Doğa’yla "Afacanlar Kampta"  filminin galasında

TRT ortak yapımı "Afacanlar Kampta" filminin galasına filmin başrol oyuncularından Bülent Polat kızı Doğa’yla beraber katıldı.

Bülent Polat kızı Doğa’yla “Afacanlar Kampta”  filminin galasında

Bülent Polat, Afacanların yeni macerasını konu alan TRT ortak yapımı “Afacanlar Kampta” filminde Armando karakterini canlandırdı. FilTorun Center’da düzenlenen galaya filmin oyuncuları ve film ekibinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Enes Ateş’in yönettiği serinin ikinci filmi bugün vizyona girdi. Başrollerini Berat Efe Parlar (Emirhan), Bülent Polat (Armando), Talha Tosun (Arda), Ebrar Alya Demirbilek (Esila), Rastin Paknahad (Ömer) ve İrem Tokat’ın (Sedef) paylaştığı filmin senaryosunu Enes Ateş, Oğuz Ayaz ve Hande Canpolat kaleme aldı.

Filmin galasına kızıyla katılan Bülent Polat  “Kızım Doğa ilk filmin de hayranıydı, onunla geldik. Berat Efe’nin de hayranı kendisi. Dün gece hiç uyumadı. Berat’ın dediği gibi çok eğlendik. Herkesi bekleriz” dedi. Filmde yaz kampına gelen çocukların yaşadıkları akıl almaz olaylar sonrasında Emirhan ve afacanların kampın başına geçmek zorunda kalmasıyla yaşanan macera anlatılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden flaş anlaşma

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir