1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’lı “Aile Albümü” ne zaman sete çıkacak?

03 Medya’nın Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’yı buluşturan yeni dizisi “Aile Albümü”nün hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’lı “Aile Albümü” ne zaman sete çıkacak?

Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora “Aile Albümü”nde başrolü paylaşacak. 03 Medya’nın çekeceği dizinin henüz kanalı belli değil. İstanbul dışında çekilecek olan dizinin ocak ayında sete çıkması bekleniyor. Zeynep Günay’ın yöneteceği, Serkan Yörük’ün yazdığı dizi çocukluk aşkı olan Kılıç (Akın Akınözü) ve Deniz’in (Aslıhan Malbora) hikâyesi anlatılacak.Cast çalışmaları hızlanan dizide beraber büyüdükleri kasabadan çıkıp İstanbul’da hukuk okumaya giden ancak büyükşehiri hiç sevmeyip baba ocağına dönen Kılıç, Deniz ve Behice’nin yıllar sonra doğdukları yerde yollarının kesişme hikâyesi etkileyici olaylar çerçevesinde ekrana taşınacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
“Korkma Ben Yanındayım” dizisinin sete çıkış tarihi ertelendi

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir