1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Final yapan “Aile”den Aras Bulut’lu Deha’ya flaş transfer

Dün akşam ekrana veda eden “Aile” dizisinin oyuncularının yeni adresleri tek tek belli oluyor.

Final yapan “Aile”den Aras Bulut’lu Deha’ya flaş transfer

“Aile” dizisi 30. Bölümüyle ekrana veda etti. Dizinin son bölümü nedeniyle bir veda yemeği organize etme planı birçok oyuncu gelemeyeceği için iptal edildi. Kadrosu şampiyonlar ligini aratmayan dizinin son bölümü total’de 3.11, AB’de 4.13, ABC1’de 4.55 reytinge ulaştı. Dizinin oyuncularından Eko’ya hayat veren Umutcan Ütebayın yeni adresi belli oldu.

İki sezondur çok etkili bir oyunculuk sergileyen başarılı oyuncu Ay Yapım’ın Show TV için çekeceği yeni dizisi “Deha”nın kadrosuna katıldı. Ütebay, Devran’ın (Aras Bulut İynemli) abilerinden Yaman’a hayat verecek. Devran’ın büyük abisi Ferman için de görüşmeler sürüyor. Şubat ayı ortasında sete çıkması planlanan diziyi Umut Aral yönetecek. Merakla beklenen diziyi Çukur’un yazarlarından Damla Serim kaleme alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Sadık Ahmet filminin galası yapıldı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir