1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Aile'de Nejat İşler'in ardından Tuguli'ye de partner geliyor

Show TV'nin 3 Ekim'de seyirciyle buluşacak olan Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi "Aile"nin çekimleri Urla'da sürüyor.

Aile’de Nejat İşler’in ardından Tuguli’ye de partner geliyor

Güçlü hikâyeleriyle fark yaratan başarılı senarist Hakan Bonomo‘nun imza attığı “Aile” dizisinin çekimleri geçen salı başladı. 30 bölüm olarak kurgulanan dizinin kalan 17 bölümünün reyting rakamları yüksek çıkarsa tıpkı “Yargı” gibi devamının çekilmesi gündeme gelecek. Ahmet Katıksız ile Cem Toluay‘ın yönettiği dizinin görüntü yönetmenliğini Selim Demiratar yapıyor.

Kulislerde diziyle ilgili dolaşan söylentilere göre yeni sezon Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ) ile Cihan’ın (Nejat İşler) müthiş hesaplaşmasına sahne olacak. Dizide avukat Serap karakterine Selin Şekerci hayat verecek. Aslan’dan boşanmak isteyen Devin’in (Serenay Sarıkaya) kapısını çaldığı Serap seyirciyi şaşırtacak. Ayrıca Serap’ın Cihan’a partner olacağı da öğrenildi. Öte yandan dizide Eko (Umutcan Ütebay), Yağmur (Yüsra Geyik) ve Tuguli’ye (Abdurrahman Yunusoğlu) de partner gelecek. Şirin Sultan Saldamlı, Tuguli’nin partnerini canlandıracak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Erdem Kaynarca “Hudutsuz Sevda” dizisine konuk oldu

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir