1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Aile" dizisinin kalan 17 bölümünün çekimleri ne zaman başlıyor?

30 bölüm olarak planlanan Show TV'nin Ay Yapım imzalı "Aile" dizisinin çekim planı sonunda belli oldu.

“Aile” dizisinin kalan 17 bölümünün çekimleri ne zaman başlıyor?

Ay Yapım imzalı “Aile” dizisinin ne zaman 2. sezon çekimlerine başlayacağı merak konusuydu. Dizinin Devin Akın’ı Serenay Sarıkaya, yaz boyunca yine aynı yapım şirketinin Netflix için çektiği dizisi “Kimler Geldi, Kimler Geçti” dizisinde avukat Leyla karakteriyle başrol oynadığı için set planı projenin bitiş tarihine göre ayarlandı.

Başarılı senarist Hakan Bonomo‘nun kaleme aldığı “Aile” dizisi bu nedenle 18 Eylül’de sete çıkacak. Her şey yolunda giderse dizi ekim ayının ilk haftası yayında olacak. “Aile” başından beri Kıvanç Tatlıtuğ’un isteğiyle 30 bölüm olarak planlanmış, çok sevilen dizi geçen sezon 13. bölümde yaz tatili arası vermişti. Dizinin kalan 17 bölümünün sonunda uzatılıp uzatılmayacağına reyting performansına göre karar verilecek. 2. sezonuna yeni oyuncuların da dahil olacağı ekibe Cihan Soykan (Nejat İşler) için güçlü bir partner ve hep adından bahsedilen hala da gelecek.

thumbnail
Önerilen Yazı
Nuri Bilge Ceylan Filenin Sultanları için ekran başında

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir