1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ahsen Eroğlu’nun Asya dizisine güçlü oyuncu kadrosu

Sun Global Medya ve İnter Medya’nın yapımcılığını üstlendiği “Asya” dizisinin çekimlerinin ay sonunda başlaması planlanıyor.

Ahsen Eroğlu’nun Asya dizisine güçlü oyuncu kadrosu

Asya dizisinin hazırlıkları sürüyor. Sun Global Medya ve İnter Medya imzalı dizinin başrolünü Ahsen Eroğlu oynayacak. Charles Dickens’ın “Little Dorrit” romanından günümüze uyarlanan diziyi Osman Kaya yönetecek. “Asya” karakterini Ahsen Eroğlu’nun canlandıracağı dizinin sloganı “Bataklıkta açan bir gülün hikâyesi”…

Dizide Ahsen Eroğlu’nun partneri netleşmek üzere… Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda ise Ece Dizdar (Melda), Selen Uçer (Hatice), Deniz Celiloğlu (Zübeyr), Levent Tülek (Cevat), Saygın Soysal (Yılmaz), Elçin Afacan (Işık), Belfu Benian (Pervin) ve Aslı Saçar (Muazzez) yer alıyor. 26 bölümden oluşan dizi hem yurt dışına, hem de ülkemizde bir TV kanalına satılacak.

thumbnail
Önerilen Yazı
Dağhan Külegeç’ten annesi Ayşe Erbulak’a destek

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir