1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Ağlayan Gelin dizisinin adı ‘Bir Sevdadır’ oldu

Çekimlerine başrol karakteri Yeşil’e hayat verecek oyuncunun seçilmesi için ara verilen “Ağlayan Gelin”in okuma provası yapıldı. Dizinin yeni adı da belli oldu.

Ağlayan Gelin dizisinin adı ‘Bir Sevdadır’ oldu

“Ağlayan Gelin” dizisinin yeni adı belli oldu. Bozdağ Film’in TRT için çektiği dizinin başrol kadın yıldızı Gönül Dağı’ndan ayrılan Sude Zülal Güler olmuştu. Yıldız Aşanboğa’nın yönettiği dizinin adı değişti ve “Bir Sevdadır” oldu. “Hayat futbola benzer” sloganıyla çekilen dizide ünlü futbolcu Yasin ile bambaşka bir hayattan gelen Yeşil’in kaderlerinin keşişme hikâyesi etkileyici bir dille kele alınıyor.

Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’in yazdığı dizide başlıca rolleri Sude Zülal Güler (Yeşil), Feyyaz Şerifoğlu (Yasin), Ekin Mert Daymaz (Tufan), Ekin Aksoy (Menevşe), Sinan Tuzcu (İshak Ali), Sinem Uslu (Gülender), Doğukan Polat (Ünal), Merve Şeyma Zengin (Ayça), Meral Çetinkaya (Boncuk Nine), Hakan Karsak (Engin), Yağmur Başkurt (Rukiye), Bala Atabek (Cemile), Ahmet Yenilmez (Rıza Dayı), Muhammed Cangören (Cenap Ağa), Nilüfer Kılıçarslan (Hasret), Atlas Önel (Ersin), Noyan Uzer (Ufuk), Sidar Tublek (Aliço), Şebnem Dokurel (Lamia), Burak Can Aras (Dilaver), Yeşim Dalgıçer (Çiğdem), Ali Berk Reşitoğlu (Orhan), Fırat Kaya (Sedat), Tülin Ayhan (Sultan), Kadir Çicek (Bahçıvan), Sevser İskifoğlu (Hizmetli), Hazal Tektaş (Boncuk Çocuk), Selim Gürel (İshak Çocuk) canlandırıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızılcık Şerbeti’nin yeni yıl eğlencesine İzmir Marşı damgası

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir