1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

“Ağlayan Gelin” dizisine yakışıklı oyuncu

TRT1 için çekilecek olan Bozdağ Film imzalı “Ağlayan Gelin” kod adlı dizisinin hazırlıkları sürüyor.

“Ağlayan Gelin” dizisine yakışıklı oyuncu

“Ağlayan Gelin” dizisi TRT’nin yeni iddialı projeleri arasında görülüyor. Yıldız Aşanboğa’nın yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi başarılı senaristler Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem yazıyor. Feyyaz Şerifoğlu’na dizide “Yeşil” rolüyle eşlik edecek oyuncuyla henüz karar verilmedi. Aralarında Rabia Soytürk’ün de olduğu oyuncularla görüşmeler sürüyor. Yeni bir isimle sete çıkacak olan dizinin kadrosuna son olarak Ali Berk Reşitoğlu katıldı.

Reşitoğlu “Ağlayan Gelin”de “Orhan” karakterine hayat verecek. Yakışıklı oyuncu Yasin’in (Feyyaz Şerifoğlu) takım kaptanı olan arkadaşı olarak seyirci karşısına çıkacak. Futbol sahneleri çekilen, başrol kadın oyuncu belirlenene kadar çalışmalarına kısa bir ara veren ekipte Sinan Tuzcu, Ekin Mert Daymaz, Meral Çetinkaya, Sinem Öztürk, Noyan Uzer, Sidar Tublek ve Bala Atabek rol alıyor.

thumbnail
Önerilen Yazı
Ağlayan Gelin’in “Yeşil”i belli oldu mu?

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir