1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

"Ada Masalı" dizisinin büyük yurt dışı başarısı

Ay Yapım'ın Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ı buluşturan dizisi "Ada Masalı" yurt dışı satış rakamıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

“Ada Masalı” dizisinin büyük yurt dışı başarısı

Alp Navruz‘un Ayça Ayşin Turan’la başrollerini paylaştığı “Ada Masalı” dizisi yurtdışında ses getirmeye devam ediyor. İlk bölümü 15 Haziran 2021’de yayınlanan ve 11 Aralık 2021’de seyirciyle buluşan 25 bölümüyle dw final yapan dizinin yurt dışı satış başarısı hız kesmeden devam ediyor.

İzmir’de çekilen Ay Yapım imzalı olan dizinin; Amerika, İspanya ve Rusya başta olmak üzere 40’dan fazla ülkeye satışının yapıldığı öğrenildi. Dizide Alp Navruz “Poyraz Ali Özgür”, Ayça Ayşin Turan “Haziran Sedefli” rollerine hayat vermiş, Ali Bilgin‘in yönettiği dizi Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Bedia Ener, İpek Tenolcay, İlkay Akdağlı, Rami Narin, Özge Demirtel, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Eylül Ersöz gibi ünlü isimleri buluşturmuştu.

thumbnail
Önerilen Yazı
Kızıl Goncalar dizisi sete çıktı

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir