1. Anasayfa
  2. Dizi
Trendlerdeki Yazı

Farah Zeynep'li Acıların Kadını Bergen, Adım Farah'ın reytingini fena sarstı

Sinemanın ardından Amazon Prime Video'da seyirciyle buluşan Bergen filmi dün ilk kez atv'de seyirciyle buluştu.

Farah Zeynep’li Acıların Kadını Bergen, Adım Farah’ın reytingini fena sarstı

Bergen” filmi dün akşam ilk kez televizyonda seyirciyle buluştu. Kadın cinayetine kurban giden “Acıların Kadını” lakaplı şarkıcı Belgin Sarılmışer‘in Ankara’dan Adana’ya ardından uzanan, aşk sandığı işkencenin sonunda öldürülme hikâyesini dramatik bir dille anlatan film, çarşamba akşamlarına damga vurdu.

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran‘ın başrolünü oynadığı film, total’de 7.64 reytingle 1., AB’de 4.65 reytingle 2., ABC1’de 6.62 reytingle 1. oldu. Dün akşam 2. sezon ilk  bölümüyle ekrana gelen Adım Farah büyük hayal kırıklığı yaşattı ve total’de 2.26 reytingle 9., AB’de 1.73 reytingle 12. ve ABC1’de 2.67 reytingle 6. oldu. Geçen hafta da düşük reytinglerle 2. sezonu açan “Çöp Adam” total’de 1.59 reytingle 17., AB’de 2.27 reytingle 7., ABC1’de 1.78 reytingle 12. oldu. 14. bölümde final yapacak olan “Dönence” total’de 1.88, AB’de 1.16 ve ABC1’de 1.75 reytinge ulaştı.

thumbnail
Önerilen Yazı
Özge Özder’den parkta ölü bulunan meslektaşı Seda Fettahoğlu’nun ardından duygulandıran mesaj

Birsen Altuntaş birincilikle girdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden 1997 yılında mezun oldu. Şimdiye kadar Milliyet, Güneş gazetelerinde ve Star TV'de Duymayan Kalmasın programında Magazin Müdürü olarak çalıştı. Son olarak bir televizyon kanalında "Magazin Haber Müdürü" olarak çalıştı.

Yazarın Profili
Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir